søndag 9. januar 2011

Back again

Ja da er det på tide å komme tilbake her og få litt liv i denne bloggen og.
Da sommeren kom, så var det lite håndarbeid hos meg, og jeg hadde dagene fullt opp med kaker (opp til øra). Så begynte jeg på skolen, og da ble det ihvertfall ikke tid, trodde jeg.
Men se.. jeg har tid, og jeg har begynt til og med å strikke litt sokker igjen.. Fint å ha når man sitter på t-banen :D
Og broderiene har jeg henta fram.
Jeg er nesten ferdig med ett til kaninbilde, helt likt det forrige jeg lagde (eller siste innlegg her), kommet enda ett stykke på julekalenderen. Og har gjort litt på ett englebilde.
Jeg lovt meg selv en ting i år, og det er at jeg ikke skal starte opp med noe nye broderier nå før de jeg har er ferdige. Så får vi se om jeg klarer det da :o)
About time to wake up this blog again too. Have had a break in all my handcraft for almost a year now. But found that I have both time and joy to bring it back to my life.
Startet to knitt some socks when I was sitting on the undergound to school, and brought out some of my cross-stich in the evening.

Her ser du engle bildet mitt.. Det kommer til å bli kjempe fint.
My angle cross-stich

Kalenderen er jo nesten ferdig da.
My Christmas count down

Og en hekla bjelle som jeg etter nyttår begynte å lage en del av. Har lagd slike for mange år siden, men mista oppskriften. Men da vet du det er så kjekt å ha ei søster som har alt mulig rart.. Hun hadde og den kjære oppskriften på disse flotte bjellene. De er så fine på juletreet !
This bells is so sweet on the Christmas tree. And since I lost my resipe on them, I was so happy that my sister had it in her files. Amazing to have a sister that keeps stuff :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Leave a comment and I will visit you as well ♥
Love to see you back again any time.
xoxo Elin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...